Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Familie Loenen

Jaco en Corrina Loenen zijn met hun kinderen uitgezonden naar Arnhemland (Noord Australië).

Onze Missie

De Yolngu zijn een Aboriginal bevolkings- groep die al duizenden jaren woont in Arnhemland (Noord-Australie). In hun tradionele geloof spelen het contact met de natuur, voorouders, bovennatuurlijke krachten, totems en rituelen een belangrijke rol.

De Yolngu zijn de controle over hun land, hun leven en hun toekomst kwijtgeraakt. De machteloosheid en uitzichtloosheid leiden maar al te vaak tot verslaving, depressie, zelfmoord en huiselijk geweld.
Wij geloven dat de hoopvolle woorden van God in de juiste taal van het hart een groot verschil kunnen maken.

Hoe ze dat doen

  • Corrina is taalkundige en in die functie taal-coach voor de rest van het team. Ook helpt ze bij vertaalprojecten zoals het beschikbaar maken van het evengelie via lectuur, geluidsopnamen en sociale media.
  • Jaco’s achtergrond als kerkelijk werker komt erg van pas bij het slaan van de brug van vertaling van het woord naar geloofstoesrusting door het opzetten en geven van bijbelstudies in groepen en een op een. Er is veel verwarring onder de Yolngu over wat de Bijbel in zijn geheel leert. Vandaar dat we ons richten op het onderwijzen van wat de Bijbel leert.

Over pioneers

Pioneers is een wereldwijde zendingsorganisatie die zich inzet om niet-bereikte bevolkingsgroepen bekend te maken met het evangelie en het planten van kerken. In Arnhemland richt Pioneers zich op het toerusten van de lokale (Yolngu) bevolking, zodat zij het evangelie kunnen doorgeven aan elkaar en de kerken kunnen leiden.

Wilt u de familie Loenen steunen? Dat kan op verschillende manieren:

Automatische Incasso (online)

Let op:
Pioneers kan uw donatie alleen verwerken als bij project number exact de code is overgenomen.

Overschrijving (periodiek)

Een overschrijving kunt u zelf regelen.
Het bankrekeningnummer is: NL49 INGB 000 8207860
Op naam van: Pioneers Nederland
Referentie/omschrijving: Project AU300496

Let op:
Pioneers kan uw gift alleen voor fam Loenen bestemmen als exact de juiste omschrijving is gebruikt.

Bedankt voor uw steun!

Heeft u een vraag? Stuur een mail naar: [email protected]
Fam. Loenen volgen? https://eepurl.com/hhsGxv

familiefoto
Arnhemlandonmap
famloenen2