Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Oproep voor nieuwe jeugdleiding

jeugwerkersgezocht

Oproep voor nieuwe jeugdleiding!

Aan het einde gekomen van het winterwerkseizoen zijn we onze Hemelse Vader dankbaar voor het seizoen dat achter ons ligt, een seizoen waar opnieuw gezaaid en gevoed mocht worden in het vele jeugdwerk dat plaats heeft gevonden. Daarbij mogen we weten dat we in alles afhankelijk zijn van Zijn Zegen en weten dat Hij doorgaat ondanks onze ‘zomerstop’. We leggen het in Zijn Handen.

We zijn dankbaar voor de vele vrijwilligers die hierin hun steentje hebben bijgedragen om dit mooie werk in Gods wijngaard mogelijk te maken, door hun tijd en energie hiervoor te geven. We willen hen hiervoor hartelijk bedanken.

Aan het einde van het seizoen zijn er een leidinggevenden die hebben aangegeven te stoppen of nemen een andere taak binnen het jeugdwerk/gemeente op zich. De één stopt na vele jaren, de andere na een kortere periode. We willen hen bedanken voor hun inzet.

Dat geeft de bestaande teams een uitdaging om de ontstane lege plaatsen weer in te vullen, vandaar de oproep aan iedereen om na te denken of jij diegene bent die zich geroepen weet om hierin een plekje als leiding in het jeugdwerk in te nemen!!! Ook is het mogelijk om namen van hen die u/jij geschikt vindt als leiding voor het jeugdwerk aan ons door te geven! 

Hieronder vindt u per ontstane vacature een oproep. Geef uzelf of de door u geschikt geachte kandidaat op bij één van de jeugdouderlingen. We hopen en bidden dat de nog in te vullen plaatsen aan het eind van deze maand ingevuld zijn.

Voor de zondagsschool:

  • 2 leiding voor de oudste groep
  • 1 persoon voor het PR werk

Voor de catechese:

  • 2 mentoren

Voor de Wegwijzer club:

  • 4 leiding voor de flexpool (NIEUW: je wordt ingezet/gevraagd bij eventuele te kort aan leiding voor één of meerdere avonden)

Voor de Reflector club: (12 t/m 14 jaar)

  • 1 leiding

Voor de Reflector club: (14 t/m 16 jaar)

  • 2 leiding

Voor de Jeugdvereniging:

  • 2 leiding

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen over één van de bovenstaande vacature, neem dan contact op met één van de jeugdouderlingen (zie Scipio voor onze gegevens) of via [email protected]

Namens de jeugdouderlingen,

Marco de Vrij