Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Collecte Heilig Avondmaal 18 feb

Siriz

De collecte bij het Heilig Avondmaal van zondag 18 februari is bestemd voor Siriz.

Siriz is de specialist bij onbedoelde zwangerschap en bied hierbij preventie, ondersteuning en zorg, dit voor, tijdens en na de bevalling.

Siriz wil graag een bijdrage leveren aan het terugdringen van het aantal onbedoelde zwangerschappen in Nederland, hierbij wordt vooral ingezet op het voorlichten van de jongeren.

Desondanks raken jaarlijks veel vrouwen en tienermeiden onbedoeld zwanger. Hierdoor ziet hun toekomst er onverwacht heel anders uit. Siriz zet zich in om deze vrouwen (maar ook hun partner) te ondersteunen en te begeleiden bij vragen als: “hoe nu verder” en het maken van keuzes. Daar waar nodig verleend Siriz ook kortdurende en langdurende psychosociale hulp. Naast preventie en ondersteuning wordt door Siriz ook opvang geboden aan zwangere vrouwen zonder woonplek die intensieve begeleiding nodig hebben als voorbereiding op het moederschap.

Meer weten over het werk van Siriz? www.siriz.nl

Siriz kan dit werk alleen blijven doen dankzij steun van leden en donateurs. Met uw gift kan Siriz meer hulpvragers en jongeren bereiken, daarom beveelt de diaconie deze collecte van harte bij u aan.

Namens de diaconie, Wim van Mourik