Impact: 2 juni

IMG-20240506-WA0000

Zondag 2 juni staat de volgende dienst van IMPACT gepland. Een bijzondere avond, want het is tevens (voor nu), de laatste. We hebben prachtige jaren gehad met elkaar en nu is het tijd om andere wegen te gaan en ruimte te geven aan nieuwe initiatieven. Bedankt voor de geweldige tijd, wij hebben er onwijs van genoten! Iedereen die heeft bijgedragen, op welke manier dan ook, hartelijk bedankt! We hopen dat we daadwerkelijk IMPACT hebben mogen brengen!

Tijdens deze dienst zal Piet Hildering ons meenemen in het thema ‘No Fear’. Daarnaast zullen we tijdens deze dienst ook liederen zingen samen met de Impact Band. De dienst vindt wederom plaats in de Salvatorkerk, Vrije Nesse 11 in Bodegraven, en start om 20:00 uur.

Wij zien uit naar jouw komst! Neem gerust vrienden/vriendinnen, vader/moeders, broers/zussen, buurmannen/buurvrouwen mee! Van harte uitgenodigd: Kom zoals je bent!

2 juni – 20:00 uur – Salvatorkerk in Bodegraven

Organisatie Impact Bodegraven