Paasconcerten Promising Voices

paaszangPV24

Interkerkelijk koor Promising Voices uit Bodegraven en Gospelkoor El Shaddai uit Lopik  bundelen hun krachten tijdens Paaszang 2024. De circa 120 koorleden zingen samen over het lijden van Jezus, de kruisiging én de opstanding. Hallelujah!
Je bent van harte welkom op zaterdag 2 maart in de Katholieke kerk in Montfoort en 23 maart in de Ontmoetingskerk in Bodegraven. Beide concerten starten 20:00 uur en duren tot ongeveer 22:00 uur.
Jezus, de Verlosser, kwam voor ons naar de aarde en Hij stierf aan het kruis voor onze zonden. Zijn liefde is puur, oneindig en Hij overwon! Zijn grootheid loven wij en bezingen wij met beide koren, die onder leiding staan van dirigent Leon van Veen. Het koor wordt muzikaal begeleid door piano, basgitaar, drums, hobo, dwarsfluit en strijkkwartet. Het repertoire is gevarieerd, van klassiek tot uptempo, afgewisseld met samenzang. Toelichting bij de, zowel Engelstalige als Nederlandse, nummers komt van eigen koorleden.

De entree is € 10,-. Kaarten verkrijgbaar via Zingenindekerk.nl.