Nieuwe predikant wijkgemeente 2

Dorpskerk

We zijn dankbaar en blij dat de Hervormde gemeente van Bodegraven-Nieuwerbrug een nieuwe predikant mocht verwelkomen!

Op zondag 7 juli vond de bevestiging van ds. A. van Lingen plaats in de Dorpskerk in een dienst die geleid werd door ds. A.J.R. Treur. De schriftlezingen in deze dienst waren uit Kolossenzen 1:3-5, 9-14 en 24-2:3. Het thema was: 'Dienaar van hèt geheimenis'.

Ds. A. van Lingen werd toegesproken door ds. Anne Post namens de classis.

In de middagdienst vond de intrededienst plaats waarin ds. A. van Lingen zelf voorging. De schriftlezing was uit Kolossenzen 3:5-17. Het thema van deze dienst was: 'Bekleed u met nederigheid'.

Ds. A. van Lingen werd toegesproken door ouderling Gertjan ter Maat (kerkenraad en gemeente), dhr. Koos Karssen (Alg. Kerkenraad en wijkgemeente Emmaüs) en burgemeester Michel Grauss (burgelijke gemeente).

Terugkijken van de beide diensten kan via: Dienst gemist (klik op de betreffende eredienst)