Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Zomerkamp Leusden inschrijving

kampleusden

Ga jij dit jaar ook mee op Kamp Leusden? Het kamp vindt plaats van 13 tot en met 20 juli en is voor jongens en meisjes van 9 tot en met 13 jaar. We slapen in tenten in het bos en doen daar elke dag spellen. We hebben een bijbels thema waar we over vertellen en met elkaar over praten. 

De kosten voor de hele week bedragen € 185 voor het eerste kind uit een gezin dat meegaat, ieder volgend kind uit het gezin mag met € 12,50 korting mee. Vanaf donderdag 14 maart 20:00 uur mag iedereen zich aanmelden. Wees er dan snel bij want vol=vol. Aanmelden kun je doen door een mailtje te sturen naar [email protected] (let op: dit is een nieuw e-mailadres) met daarin je naam, geboortedatum en het mailadres en telefoonnummer van je ouders. 

Als je nog vragen hebt kun je ons ook een mailtje sturen, of ons berichten via facebook (www.facebook.com/kampleusden) of instagram (@kampleusden).

We hopen jullie deze zomer allemaal weer te zien in Leusden!

Groetjes, Lisanne, Erik, Inge, Robin, Karin, Erik, Jelle, Joab, Sonja en Luuk