Kerk-app

De kerk op je mobiel

Hervormd Bodegraven-Nieuwerbrug heeft een eigen kerk-app voor leden van onze gemeente. In de app kunnen we als leden met elkaar meeleven, gebedspunten doorgeven, nieuws delen, de kerkagenda bekijken en geven aan de collectes. Ook is de app heel handig om even op te zoeken welk gezicht er bij een naam hoort! Daarnaast zal de communicatie van de clubs (12+) en verenigingen naar hun leden ook via deze app gaan lopen.

Om deze app op je mobiel te installeren is het eerst nodig dat je e-mailadres bij ons bekend is. Daarom een oproep aan alle leden met een mobieltje, jong en oud, om je mailadres door te geven. Zodra je mailadres gekoppeld is, ontvang je een e-mail met de uitnodiging om de app te installeren en je aan te melden met je mailadres.

Klik op de knop hieronder en vul het formulier in. App beheerder Johan van Os verwerkt je aanmelding. Hier kunnen enkele dagen overheen gaan.
- Per gebruiker is een e-mailadres nodig, vul voor elke afzonderlijke gebruiker het formulier opnieuw in!

Installeren van de app
Je krijgt een e-mail met instructies. Hieronder staan de stappen ook nog op een rijtje.
- Ga naar de PlayStore of AppStore op je mobiel
- Zoek naar Scipio app
- Installeer de app en open deze
- Maak een account aan met het e-mailadres dat je hebt doorgegeven
- Je bevestigt je account en logt in
- Je bent nu toegevoegd aan de kerk-app
- Je stelt je privacy in
- Je komt nu in het Overzicht, je kunt je profiel instellen
- Via het Menu kun je altijd naar Lidmaatschap, hier kun je direct of later je privacy aanpassen, je profiel bewerken of je meldingen instellen

Het is handig om dit filmpje te bekijken voor uitleg en een stappenplan.